top of page
Søg
  • Jazzens Venner Randers

Fransk stemning torsdag 1. sept.

Opdateret: 25. aug. 2022


Man kommer langt omkring i den lokale jazzklub, Jazz Randers. Fra traditionel dixieland og New Orleans-jazz til sange fra den store amerikanske sangbog, danske jazz-slagere, ny indiejazz og meget mere. Torsdag den 1. september står der så fransk stemning og overvejende fransk musik på repertoiret.


Den franske aften får titlen ”Mademoiselle de Paris” med en trio bestående af skuespilleren og sangeren Stinne Henriksen, harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg og det lokale jazz-es Jacob Venndt, der som den multikunstner, han er, håndterer kromatisk mundharpe, akkord mundharpe, el-bas, kontrabas, sav, bariton ukelele og sang. Dog ikke på én og samme tid.


Stinne Henriksen sætter stemningen med sine Edith Piaf-sange, og der er melodier af f.eks. Georges Ulmer, Georges Brassens, Charles Trenet og Django Reinhardt. Ikke alle sangene er franske, men trioen serverer bl.a. Kai Norman Andersen og Bent Fabricius Bjerre-sange i fransk forklædning.


Med ”Mademoiselle de Paris” kommer publikum på et triumftog ind under Paris’ himmel og broer. Det bliver en stemningsmættet rejse med en skøn blanding af virtuositet, passion, stemning og kultur. Jazz Randers sørger for yderligere at bidrage til stemningen ved at servere et glas vin, og der kommer snacks på bordet inkluderet i billetprisen.


Koncerten finder sted på Underværket, og Jazz Randers giver gratis adgang til unge under 25 år.


Forsalg af billetter: https://jazzensvenner.safeticket.dk/82190/Mademoiselle_de_Paris


Der sælges billetter også ved indgangen. Dørene åbnes kl. 20.00.


Kig og lyt: https://www.youtube.com/watch?v=JjFd2J9iDps


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page