Søg
  • Jazzens Venner Randers

Torsdag 5. maj kl. 20.00

Opdateret: 17. jan.


Så er det igen tid til traditionel jazz hos Jazzens Venner i Randers. Musikken leveres af et velkendt band med masser af glad musik krydret med nordjysk lune. Det er torsdag 5. maj kl. 20.00 på Underværket.

East Harbour Jazzband lægger ikke skjul på, at fest og humør er en del af bandets musikalske udtryk, og som publikum kan man forvente en god del nordjysk lune mellem jazzmelodierne, som bekender sig til New Orleans og Dixieland. De seks musikere lægger vægt på at underholde - både musikalsk og verbalt.

De seks musikere i East Harbour Jazzband er Brian Toft på trompet og vokal, John Fuglsang på banjo og vokal, Jesper Gram-Hansen på klarinet, Brian Büzau Olsen på sousaphone, Jan Holmgaard på trommer og Niels Jørgen Christensen på trombone. Orkestret hører til de mest rutinerede i det jyske og har huseret danske jazzklubber siden 2007.

Repertoiret indeholder kendte jazzklassikere som "After You've Gone" og "All Of Me" til "Old Rockin' Chair" og "Yes Sir That's My Baby", Populært og meget rigtigt kan man sige, at hvis man som publikum kan komme i tanke om en populær traditionel jazzsang, så kan East Harbour Jazzband spille den.

Dørene åbnes kl. 19.00, og der er billetsalg på jazzensvenner.safeticket.dk.


150 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle