Søg
  • Jazzens Venner Randers

Frokostjazz lørdag 3. dec.
Jazzstandarder og fed boogie-woogie


Gershwin, Ellington, Peterson, Pettiford og mange flere fortolket på klaver, bas og trommer, når Lasse E. Jensen Trio stiller op til frokostjazz på Underværket lørdag den 3. december kl. 12 med Jazz Randers som arrangør.


Ikke nok med, at det bliver en middagsstund med masser af jazzstandard, men Lasse E. Jensen disker selvfølgelig også op med sit speciale, boogie-woogie. Det er i den genre, at den sjællandske pianist betragter som Danmarks ubetinget dygtigste og samtidig blandt de allerbedste i Europa.


Rundt i Europa kender man Lasse E. Jensen som ”The Boogie Dane”, og han er fast inventar, når de bedste boogie-pianister skal præsenteres på internationale jazzscener. Udover at spille de klassiske og kendt jazznumre, så brillerer han også med glimrende vokalarbejde. Med sig på Underværket har han Emil Mathiasen på bas og Jeppe Bredahl på trommer. De to vil også være kendt som rytmegruppen i det aktuelle popband Fräulein, der er radio- og TV-aktuel med sangen ”Hvad vil du ha”.


I Randers vil man få jazz og tre stykker smørrebrød forud for koncerten 3. december, der bliver den 11. og sidste i 2022-sæsonen hos Jazz Randers. Der er vinterpause indtil torsdag 2. februar 2023.


Til frokostjazz er der sidste frist for tilmelding kl. 9.30 fredagen før – smørrebrødet skal smøres. Dørene åbner lørdag 3. december kl. 11.45. Der er servering kl. 12.00, og koncerten med Lasse E. Jensen Trio begynder kl. 12.45.

Køb dine billetter her:

https://jazzensvenner.safeticket.dk/84574/The_Boogie_Dane


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle