Søg
  • Jazzens Venner Randers

FROKOSTJAZZ LØRDAG 7. Aug. kl 12


NOSEY JOE & THE GIGOLOES

Så optræder de endelig på hjemmebane igen. Efter store successer på Riverboat festivalen og mange andre steder i det jyske er der gensyn og genhør med Nosey Joe & The Gigoloes lørdag den 7. august kl. 12.00. Det er FROKOSTJAZZ, hvor tre stk. smørrebrød er inkluderet i billetprisen.

Nosey Joe & The Gigoloes spiller autentisk swing/boogiewoogie/rhytm’n’blues (med et stænk af rock’n’roll og jazz). Bandet udstråler stor spilleglæde, hvor publikum vil opleve en energisk stil, der kendetegnes ved præcist sammenspil, gode solos og en top-vokal. At kalde bandet for et lokalt orkester er efterhånden en tilsnigelse. Musikerne kommer nemlig fra Aarhus, Herning og Randers. De glæder sig til at spille på Underværket igen, og vi ser i den grad frem til en underholdende koncert.

Holdopstillingen er: Hans Ege: trommer, Allan Ørberg: bas, Lars Karmark: gtr, Sven Foged: klaver + altsax, Sune Mauricio Mortensen: vcl + gtr, Svend Midtgaard: tenorsax, og Thomas Ingemann: tpt.

Du kan købe enten medlems- eller gæstebillet, som begge inkluderer tre stk. smørrebrød fra "Hos Anne Marie". Er du ikke medlem, så kan du her på siden betale kontingent for resten af året. Der er endnu syv koncerten inden nytår.

Billetsalg: https://jazzensvenner.safeticket.dk/70714/NOSEY_JOE_THE_GIGOLOES

Kontingent: https://jazzensvenner.safeticket.dk/68218/Medlemskort_202117 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Indkaldelse til generalforsamling

Kære Jazzvenner Jazzens Venner Randers indkalder hermed til ordinær generalforsamling Torsdag 12. august 2021 kl. 19.00 i foreningens mødelokale på Underværket (1. sal). Der vil principielt være adgan