top of page
Søg
  • Jazzens Venner Randers

NOSEY JOE & THE GIGOLOES

Jazz Randers åbner sæson 2023 med det velspillende lokale jazzband Nosey Joe & The Gigoloes. Koncerten holdes torsdag 2. februar kl. 20.00 på Underværket

Bredde og alsidighed er kendetegnet for de seks musikere i Nosey Joe and The Gigoloes, der senest i 2021 har fyldt Underværkets sal med glade jazzentusiaster. Bandet leverer jazz, swing, boogie woogie, rhythm and blues med et stænk af rock’n’roll, og musikken er sprudlende udført med stor spilleglæde.


I de senere år er det gået stærkt for Nosey Joe and The Gigoloes, som stiler højt. Nemlig efter at være et sjovt lokalt østjysk forsøg på at samle erfarne musikere med en bred baggrund til at komme i superligaen med et udtryk og repertoire, der bliver efterspurgt i hele landet. Det er lykkedes. Ikke mindst efter at orkestret har fået det blå stempel som fast inventar på Riverboat Jazzfestival. Her har de fået stor opmærksomhed, og både antallet af publikummer og jazzarrangører er steget markant.


Nosey Joe And The Gigoloes består af sangeren og guitaristen Sune Mauricio, Lars Karmark (guitar og piano), Allan Ørberg (bas), Hans Ege (trommer), Svend Midtgaard (saxofon) og Thomas Ingemann (trompet).


https://www.noseyjoe.com/


Koncerten afvikles som nævnt kl. 20.00 torsdag 2. februar. Dørene åbnes kl. 19.00. Billetpriserne er uændrede: kr. 150 for medlemmer og kr. 200 for gæster. Medlemskort, som gælder pr. omgående, kan købes ved indgangen, og medlemskontingentet er uændret kr. 100 pr. sæson. Unge under 25 år har gratis adgang. Er du medlem af Jazz Randers har du også adgang med medlemsrettigheder til Bluesnight Randers og de fleste af Jyllands øvrige jazzklubber. Du er altid velkommen, og hos Jazz Randers kan du med dit medlemskab købe to billetter til medlemspris. Billetter købes her:


https://jazzensvenner.safeticket.dk/85989/Nosey_Joe_And_The_Gigoloes


Husk, at du også kan bestille medlemskort via vores billetportal, hvor du kan læse om de mange medlemsfordele med bl.a. medlemsrabat hos stort set alle jyske og fynske jazzklubber:


https://jazzensvenner.safeticket.dk/86356/Jazz_Randers_Medlemskort


Næste koncert er torsdag 2. marts 2023 med PS Swingband, der også har flot lokalt islæt.

73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page