Søg
  • Jazzens Venner Randers

The Favorittes 6 torsdag 3. dec.


https://jazzensvenner.safeticket.dk/66139/The_Favorittes_6


Nybagt mor synger jazz med favoritterne


Lille Yrsa er bare én måned gammel, når hun torsdag 3. december tager med mor, Karoline Gro Budtz, på arbejde. Yrsa holder sig dog fra scenen, hvor mor Karoline synger jazz i en trio af velsyngende veninder bakket op af en trio af venner. Seks jazzudøvere på scenen hos Jazzens Venner på Underværket i Randers, og de kalder sig meget belejligt The Favorittes 6.


Karoline Gro Budtz er den lokale sangperle blandt de tre, der leverer vokalerne i et show med et nærmest cabaretagtigt udtryk. Hun har tidligere optrådt hos Jazzens Venner. Med Hede Hule Hot-orkestret i 2019 og så i 2016 ved en meget underholdende og velbesøgt koncert med netop The Favorittes. Tallet 6 efter ensemblets navn angiver, hvor mange medlemmer, der optræder. Det varierer nemlig alt efter spillestedet størrelse. Og om nogle år kan det måske komme til at hedde The Favorittes 7, når Yrsa bliver stor nok.


Cilja Hauglund kommer ind fra Mols, mens Kirsten Pedersen tager turen fra Aarhus til Randers. Det er de to dygtige og rutinerede sangerinder, der deler vokalerne med Karoline Gro Budtz, som nok kan kalde sig randrusianerne, men dog stammer fra Sønderjylland. Haugland er i øvrigt oprindelig fra Vejle-egnen, mens Kirsten Pedersen er fynbo.


Bag de tre sprudlende jazzvokalerne bliver instrumenterne betjent af Finn Kjær (piano), Jesper Carlsen (bas) og Peter Bjerrum (trommer). Repertoiret er hitsangene fra samlingen af internationale jazzstandards krydret med sprudlende dansk guldalderjazz. Og ja, selvfølgelig med nogle af de populære julesange i jazzindpakning. Det er jo december.


”The Favorittes 6 er vores julegave til publikum. Det var rigtig fint for fire år siden, og vores eget juleønske er, at vi kan få lige så mange mennesker i salen som dengang”, siger formand for Jazzens Venner Christian Borg. ”Med respekt selvfølgelig for corona-restriktionerne, som vi overholder til punkt og prikke, men det er ingen hemmelighed, at 2020 har været et økonomisk trist år for Jazzens Venner”. https://jazzensvenner.safeticket.dk/66139/The_Favorittes_6

20 visninger0 kommentarer

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now